Végett vetettek a mohácsi rendőrök a lopássorozatnak

2022. 06. 23., cs - 13:15
Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság

Őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 23 éves helyi férfinak.

A rendőrségre 2022. április 2-a óta számos bejelentés érkezett arról, hogy Mohácson városszerte több autóból loptak, valamint feltörtek egy büfékocsit. A nyitva felejtett autókból rendszerint aprópénzt és pendrive-okat tulajdonítottak el, de előfordult olyan is, hogy az elkövetőre rázáródott a gépjármű, ezért kitörte az egyik oldalsó ablakot, majd távozott a helyszínről. A büfékocsi oldalán lévő tárolószekrényből elloptak két hosszabbítódobot a kábellel együtt, majd a kocsit megrongálták, azonban azt nem sikerült kinyitni.  A rendőrök széleskörű nyomozásba kezdtek, amely során beazonosították a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható 23 éves helyi férfit. A rendőrök megállapították, hogy a férfinak nincs se munkahelye, se rendszeres jövedelme, ezért a lopásokból tartotta fenn magát.

A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőt, majd előállították a rendőrkapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatásán a terhére rótt összes bűncselekmény elkövetését elismerte. A férfit őrizetbe vették és kezdeményezték a letartóztatását.

Ellene üzletszerűen elkövetett lopás miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megállítva

Embercsempészés gyanúja miatt indul eljárás az ellen a 40 éves szerb sofőr ellen, aki 24 embernek nyújtott segítséget az országhatár tiltott átlépésében.