Veszekedéshez riasztották az erzsébetvárosi rendőröket – több mint fél kiló kábítószergyanús anyagot találtak

2020. 11. 11., sze - 05:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A lakásban elfogtak egy feltételezett drogkereskedőt és három fogyasztót.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársait 2020. november 10-re virradóan hangos veszekedés miatt riasztották egy erzsébetvárosi lakáshoz. A rendelkezésre álló adatok szerint az ott lakó férfi veszett össze ismerősével, akit többször megütött.

Az intézkedő rendőrök a lakásban több mint fél kilogramm kábítószergyanús növényi törmeléket, 32 gramm kábítószergyanús fehér port, a drog porciózásához használt eszközöket, valamint 60 ezer forint készpénzt találtak.

A lakásban tartózkodó három férfival és egy nővel szemben alkalmazott kábítószer-gyorsteszt mindenkinél pozitív eredményt mutatott. A Budapesti Rendőr-főkapitányság VII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves H. Attilát kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanújával őrizetbe vették, a többieket kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatták ki gyanúsítottként.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.