Viccelődni akart a 112-es segélyhívón…

2024. 07. 09., k - 15:15
Heves Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A kiskörei nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 50 éves férfit.

A Hevesi Rendőrkapitányság Kiskörei Rendőrőrse hatóság félrevezetése vétség miatt folytatott eljárást egy tarnaszentmiklósi lakos ellen.

Az adatok alapján az 50 éves férfi 2023. szeptember 16-án este lakásából hívta fel a 112-es számot, majd bejelentést tett, hogy egy levélbombát dobtak be az udvarába, ami az ajtaja előtt hever.

A perceken belül helyszínre érkező rendőröket már azzal fogadta, hogy semmit nem dobtak be hozzá, csak viccnek szánta a dolgot. A férfi gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A nyomozó hatóság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban továbbította az ügyészségnek.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.