Villanypásztort lopott a rendőrök kihallgatták

2021. 06. 10., cs - 09:11
Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság

A 24 éves gyanúsított a lopott berendezést eladta, a kisbéri rendőrök őt és az orgazdát gyanúsítottként kihallgatták.

Egy bakonyszentlászlói férfi 2020. május 10-én egy Réde térségében kihelyezett villanypásztort ellopott, a hozzá tartozó vezérlővel és akkumulátorral. A berendezést egy internetes oldalon hirdette, majd rövid időn belül értékesítette. A sértett miután észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök azonosították a 24 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellen lopás miatt indult büntetőeljárás a Kisbéri Rendőrkapitányságon. A rendőrök még egy szandaszőlősi férfit is kihallgattak gyanúsítottként, aki a lopott terméket tovább értékesítette. Ellene orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.