Villanypásztort lopott a rendőrök kihallgatták

2021. 06. 10., cs - 09:11
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A 24 éves gyanúsított a lopott berendezést eladta, a kisbéri rendőrök őt és az orgazdát gyanúsítottként kihallgatták.

Egy bakonyszentlászlói férfi 2020. május 10-én egy Réde térségében kihelyezett villanypásztort ellopott, a hozzá tartozó vezérlővel és akkumulátorral. A berendezést egy internetes oldalon hirdette, majd rövid időn belül értékesítette. A sértett miután észlelte a lopást, feljelentést tett a rendőrségen. A rendőrök azonosították a 24 éves férfit, akit gyanúsítottként kihallgattak. Ellen lopás miatt indult büntetőeljárás a Kisbéri Rendőrkapitányságon. A rendőrök még egy szandaszőlősi férfit is kihallgattak gyanúsítottként, aki a lopott terméket tovább értékesítette. Ellene orgazdaság miatt indult büntetőeljárás.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.