Visszakapták

2018. 09. 04., k - 07:59
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Munkáltatóját lopta meg több alkalommal egy tatabányai férfi. A tatai nyomozók az eltulajdonított szerszámokat és alkatrészeket megtalálták és visszaadták a cég képviselőjének.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Tatai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 49 éves tatabányai férfi ellen. Sz. Ferenc a gyanú szerint 2017 szeptembere és 2018 augusztusa között több alkalommal lopott különféle szerszámokat és alkatrészeket egy tatai cégtől. A vállalat egyik vezetője fedezte fel, hogy a cég egyik alkalmazottja egy internetes oldalon kínálja eladásra a náluk használatos szerszámokat, ezután tett feljelentést a rendőrségen. A rendőrök Sz. Ferencet 2018. szeptember 1-jén állítottak elő a Tatai Rendőrkapitányságra.

Sz. Ferenc gyanúsítotti kihallgatásán elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy az alkatrészeket a pólójába rejtve hozta ki a cégtől és azokat el akarta adni. A férfi lakásán a rendőrök megtalálták az eltulajdonított tárgyakat, amiket lefoglaltak és 2018. szeptember 3-án átadták a cég képviselőjének.

1


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Részrehajlás nélkül

A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszautasítja a Mérce és a Magyar Jelen állításait.

 

Fokozott rendőri jelenlét

Hétvégén Komárom-Esztergom vármegye közútjain közlekedésrendészeti ellenőrzések várhatóak.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Újabb díler rács mögött

Egy törökszentmiklósi lakost vettek őrizetbe a rendőrök, akik környékbelieket látott el illegális szerekkel.

 

Polgárőr tartotta vissza a betörőt

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.