Visszakerült az ellopott kiskutya a gazdájához

2022. 10. 07., p - 12:32
Heves Megyei Rendőr-főkapitányság

A pétervásárai rendőrök egy tarnaleleszi férfit hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben.

Egy szentdomonkosi asszony 2022. október 2-án reggel vette észre, hogy a zárt udvaráról eltűnt néhány hetes kiskutyája. A nő pár napig a településen kereste, majd 2022. október 6-án délelőtt értesítették, hogy házi kedvence egy helyi lakosnál van, ott megtalálja. A tulajdonos ezt követően a kutyájáért sietett, hazavitte, és értesítette a rendőrséget.

A járőrök rövid időn belül előállítottak egy tarnaleleszi férfit, akit azzal gyanúsítanak, hogy a sértett házának bejárati kapuját leemelte, elvitte az udvaron lévő házi állatot, majd egyik rokonánál hagyta.

A 31 éves gyanúsított már korábban is követett el vagyon elleni bűncselekményeket, ezért üzletszerűen elkövetett lopás bűntett gyanúja miatt indult ellene eljárás az Egri Rendőrkapitányság Pétervásárai Rendőrőrsén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Párban jártak lopni

Közel tíz nap alatt több házból is lopott egy nő és egy férfi Orosházán. A nyomozók őrizetbe vették őket.

 

NE kockáztasson!

Két nap alatt két közlekedési baleset történt ittas járművezetők miatt Hajdú-Bihar megyében. Pusztán a szerencsének köszönhető, hogy egyik esetben sem történt tragédia.

 

Éber járőrök

Mezőkövesdi rendőrök észlelték, hogy tűz keletkezett egy helyi családi házban. Gyors intézkedésüknek köszönhetően nem történt tragédia.