Visszaszerezte

2019. 02. 15., p - 07:45
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Nem jutott messzire a lopott táskával egy tatabányai nő. A sértett utána futott és visszaszerezte tőle értékeit.

Egy tatabányai ruhaüzletből lopott el egy táskát egy 51 éves helyi nő 2019. február 13-án délelőtt. S. Ferencné kihasználta, hogy a sértett felügyelet nélkül hagyta retiküljét a bevásárlókosarában, és eltette azt. Ezután a pénztárnál kifizette a vásárolt ruhákat és távozott. A 69 éves sértett nem sokkal ezután vette észre a lopást. Azonnal kisietett az utcára, ahol észrevette a gyanúsítottat. Odafutott hozzá és a nála lévő szatyorban meg is találta a táskáját. Ekkor érkezett a helyszínre az üzlet biztonsági őre, aki a járőrök kiérkezéséig visszatartotta az elkövetőt. S. Ferencnét a rendőrök előállították a Tatabányai Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult ellene eljárás.

A gyanúsított elismerte a bűncselekmény elkövetését. A rendőrség kezdeményezi S. Ferencné gyorsított eljárásban történő bíróság elé állítását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.