Volt élettársát zaklatta a férfi, a rendőrök őrizetbe vették

2023. 06. 02., p - 11:52
Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki az 54 éves férfit és kezdeményezték a letartóztatását.

Zaklatás vétség és rágalmazás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás a Pápai Rendőrkapitányságon egy 54 éves helyi lakossal szemben. Az eljárás adatai szerint a férfival 2023 februárjában szakított az élettársa. Ettől kezdődően az elkövető telefonon keresztül és a lakásán is rendszeresen zaklatta az asszonyt, sőt több esetben az utcán is követte. Mivel a nő továbbra sem volt hajlandó rendezni a kapcsolatát a volt élettársával, ezért a férfi azzal fenyegette meg, hogy megöli. A nyomozás során arra is fény derült, hogy az elkövető 2023. április 6-án délután Pápa belvárosában becsmérlő szavakkal illette volt élettársát és annak unokáját is. A rendőrök a férfit 2023. május 31-én előállították, majd őrizetbe vétele mellett gyanúsítottként kihallgatták.

A Pápai Rendőrkapitányság kezdeményezte az illetékes ügyészségen a férfi letartóztatásának indítványozását.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Robbantani akart

A zuglói rendőrök befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki a gyanú szerint robbantással fenyegetett​​ egy áruházat.

 

Rendőrkézen a gázolajtolvajok

A kazincbarcikai rendőrök elfogták azt a két férfit, akik munkagépekből tulajdonítottak el csaknem 1000 liter gázolajat.

 

Áruházakból loptak

Sorozatban lopott két férfi Szegeden. Az ügyben indult nyomozás lezárult.