Volt iskolatársát rabolta ki

2021. 07. 02., p - 13:32
Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság

Bár napokkal korábban történt a bűncselekmény, a kiskunhalasi rendőrök a bejelentést követő napon elfogták a rablással gyanúsítható férfit.

Egy kiskunhalasi fiatalkorú 2021. június 30-án feljelentést tett a rendőrségen, mivel elmondása szerint általános iskolai volt évfolyamtársa 2021. június 25-én kirabolta. A sértett elmondta, hogy az utcán odajött hozzá korábbi ismerőse és pénzt kért tőle. Miután 200 forintot adott neki továbbsétált, de ez az összeg nem volt elég a férfinak, így arra kérte a fiatalt, hogy a nála lévő pár száz forint helyett adjon neki egy 1000 forintos bankjegyet. A fiatal belement a pénzváltásba, de az elkövető kitépte a címletet a kezéből. Ezt a sértett visszakövetelte, de ekkor a férfi fellökte és elment a helyszínről. A fiatalkorú súlyosan megsérült.

A kiskunhalasi nyomozók egy napon belül elfogták a rablással gyanúsítható 18 éves helyi férfit, aki kihallgatásán beismerő vallomást tett.

A rendőrök őrizetbe vételét követően kezdeményezték a gyanúsított letartóztatását.

 

Ha bűncselekményt követtek el Ön ellen, haladéktalanul tegyen feljelentést! Az ezzel kapcsolatos információkat az alábbi linken olvashatja!

http://www.police.hu/ugyintezes/mit-tegyek 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közös érdek

A járművezetők szabálykövető magatartása minden közlekedő közös érdeke Nógrád megyében is!

 

Keresik

A dunai vízirendőrök és a katasztrófavédelem búvárai jelenleg is kutatnak a tegnap eltűnt lány után.

 

Lezárt akta: crack-et árult a keceli díler

Egy 37 éves férfival szemben folytattak eljárást a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozói kábítószer-kereskedelem és új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.

 

Lezárt akta: Ököllel ütötte

A győri rendőrök befejezték egy 59 éves rábapatonai férfivel szemben folytatott büntetőeljárás vizsgálatát, aki egy közlekedési baleset helyszínén garázdálkodott.