Vonaton találta a pénztárcát

2019. 12. 07., szo - 10:25
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tettes a pénzt eltette, a tárcát pedig egy buszmegállóban hagyta. Az oroszlányi rendőrök kihallgatták a bűncselekmény elkövetőjét.

A tatabányai lakos vonattal utazott Oroszlányra 2019. szeptember 4-én 18 óra körül. Leszállás közben, az egyik ülésen egy pénztárcát talált. Magához vette és egy buszmegállóba átnézte annak tartalmát. B. Tibor a pénzt kivette, a tárcát pedig a padon hagyta. A talált készpénzt később a férfi elköltötte. A sértett csak másnap tett feljelentést a rendőrségen. Az oroszlányi nyomozók december 6-án gyanúsítottként kihallgatták az 57 éves tatabányai lakost, aki a bűncselekmény elkövetését beismerte. A rendőrség, az eljárás ügyiratait bíróság elé állítási javaslattal tervezi megküldeni az ügyészségnek.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

90 helyett 188

A megengedett legnagyobb sebesség több, mint duplájával közlekedett két sofőr Vas vármegyében.

 

Kristállyal kereskedő párost fogtak Kiskunhalason

A település szemfüles rendőrei tegnap hajnalban egy gyalogost ellenőriztek, akinél 12 alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak, majd röviddel ezután a terjesztőket is elfogták és őrizetbe vették.  

 

1310-en

Tartottak kiürítési gyakorlatot az Érd Arénában.

 

Vége a bujkálásnak

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék néhány napja rendelt el körözést.

 

Letartóztatásban

Pénzt követelve támadt áldozatára egy 33 éves férfi Szigethalmon. A rendőrök pár óra alatt elfogták és őrizetbe vették.

 

Valótlanságok

A pestisracok.hu közlésével ellentétben nem egy magánszemély beadványa miatt folytat nyomozást a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M1 autópályán 2023. március 11-én történt halálos tömegszerencsétlenség ügyében.

 

6 óra mérlege

A rendőrök kicsivel több mint 1000 járművezetőt ellenőriztek 6 óra leforgása alatt, közülük 3 sofőrnél pozitív értéket mutatott a szonda.