Zaklatott egy énekesnőt

2018. 11. 16., p - 09:58
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A ferencvárosi nyomozók befejezték annak a férfinak az ügyét, aki hónapokig zaklatott egy ismert énekesnőt.

A 40 éves szlovák állampolgár egy közösségi oldalon 2018. februárjától hónapokig zaklatta üzeneteivel egy magyar zenekar énekesnőjét. Az együttes 2018. augusztus 3-án egy ferencvárosi szórakozóhelyen tartott koncertjén a biztonsági őrök felfigyeltek a gyanúsan viselkedő rajongóra, és értesítették a rendőrséget. A kiérkező járőrök a férfit a helyszínen elfogták.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratot a napokban átadták az illetékes ügyészség részére.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban a vasúti közlekedés az iskolában

A kunszentmiklósi balesethelyszínelő általános iskolásokkal beszélgetett a balesetekről és azok megelőzésének lehetőségeiről. A legfontosabb téma a vasúti közlekedés biztonsága volt.

 

Derik már biztonságban van

A törökszentmiklósi férfi olyan bánásmódot tanúsított kutyájával szemben, ami miatt Derik maradandó egészségkárosodást szenvedett. A férfit gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók.

 

Termesztett csendélet

Munkába indult az a miskolci férfi, akit a rendőrök a kapuban feltartóztattak, mivel a gyanú szerint a feltételezett elkövető marihuánát termesztett.