Zsebtolvajok őrizetben

2019. 03. 10., v - 07:11
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A párost három rendbeli bűncselekmény elkövetésével gyanúsítja a Tatabányai Rendőrkapitányság.

Egy 54 éves férfit és egy 49 éves nőt fogtak el a tatabányai rendőrök 2019. március 9-én. T. Jánost és K. Irént zseblopások elkövetésével gyanúsítja a rendőrség. A páros a gyanú szerint 2019. március 4-én egy tatabányai üzletben lopta el a sértett pénztárcáját a benne lévő készpénzzel együtt. Két nappal később újabb bűncselekményt követtek el, ezúttal egy élelmiszerüzletben vásárló nő tárcáját tulajdonították el. Az utolsó lopást március 9-én követték el, amikor egy tatabányai boltban a sértett bevásárlókocsiban elhelyezett reklámtáskájából vitték el a pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel és bankkártyával együtt.

A tatabányai nyomozók ezt követően fogták el T. János és K. Irént, akiket lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanújaként hallgattak ki gyanúsítottként. Az elkövetőket a rendőrség őrizetbe vette és kezdeményezi letartóztatásuk indítványozását.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.