Díjkitűzés visszavonás

2024. 02. 06., k - 15:58
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonja a 06000/235/2013. bűnügyi számú ügyben tett díjkitűzését.

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságon 06000/235/2013. bűnügyi számon fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérletének gyanúja miatt indult eljárás ismeretlen tettes ellen, aki 2013. július 18-án délben egy Magyarcsanádi pénzintézetbe bement, majd egy fegyver utánzatával pénzt követelt az ott dolgozóktól.

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője a fenti eljárásban 400.000 forint, azaz négyszázezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki, amelyet ezúton visszavon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.