A terézvárosi rendőrök keresik a felvételen látható férfit

2021. 03. 17., sze - 10:12
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Egy vásárló táskáját lopta el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitányság 01060/302/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen férfi 2021. február 25-én 15 óra 26 perc körül egy Budapest VI. kerületi bevásárlóközpont egyik ruhaüzletében őrizetlenül hagyott bevásárlószatyrot lopott el, melyben pénz és a sértett személyes iratai voltak.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.  

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: rendszámtáblát loptak

A Csongrádi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást két kisteleki és egy csongrádi férfi ellen, akik egy Felgyőnél balesetet szenvedett személyautó rendszámtábláját ellopták.

 

Lezárt akta: megmenthette volna az öv

Sorsára hagyta balesetes autója alá szorult utasát, majd hazabotorkált tavaly novemberben - a gyanú szerint - az a sofőr, aki ellen a napokban fejezték be a vizsgálatot a Pest megyei közlekedésrendészek. Az OSSZA(D)! 3. című videó az ilyen és hasonló balesetek megelőzéséért készült!