Baleset szemtanúinak jelentkezését várjuk

2021. 10. 22., p - 12:48
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A gárdonyi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy közúti közlekedési balesettel összefüggésben.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 07060/1098/2021. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást.

A nyomozás adatai szerint egy gyalogos közlekedett az út szélén, Ercsi belterületén 2021. október 20-án 22 óra 40 perckor a Mártírok útján, a Temető út irányába, amikor egy szemből érkező személygépjármű - feltehetően sötét színű Volkswagen Passat típusú –  bal oldali visszapillantó tükrével nekiütközött a nő bal kezének, aki a baleset következtében megsérült. Az ütközéstől az autó visszapillantó tükre letörött és a helyszínen maradt. A jármű vezetője segítségnyújtási kötelezettségét elmulasztva elhajtott a helyszínről.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gárdonyi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/355-003-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte az anyósát

Balesetnek próbálta meg beállítani hozzátartozója halálát egy tatabányai férfi, de nem tudott túljárni a rendőrök eszén. Most vádemelést javasolnak ellene.

 

Őrizetben az ékszerrabló

A ferencvárosi rendőrök 10 percen belül elfogták azt a férfit, aki a gyanú szerint közel 4,5 millió forint értékben rabolt ki egy üzletet.