Drogériából loptak

2024. 05. 23., cs - 09:25
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Az ismeretlen elkövetők azonosításában a rendőrség a lakosság segítségét kéri.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 11010/751/2024. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt.

Két ez idáig ismeretlen személy 2024. április 9-én a Tatabánya, Győri úton található pláza drogériájából eltulajdonított két parfümöt. Ugyanezek az elkövetők hat nappal később újabb két parfümöt loptak el, ugyanebből az üzletből. A bolt biztonsági kamerája felvételt készített a tettesekről.

1

2

A rendőrség várja azok jelentkezését, akik a bűncselekmény elkövetőivel kapcsolatban érdemi információval rendelkeznek. Kérjük, hogy amennyiben információja van, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívón vagy a 34-517-777-es telefonszámon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.