Egy üzletben lopott, ki ismeri?

2023. 03. 27., h - 14:55
Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/988/2023. bűnügyi számon lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen férfival szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. március 13-án kora reggel Miskolcon, a Szentgyörgy utcában található egyik üzletből, ez idáig ismeretlen férfi több mint 70.000 forint értékben csokoládét lopott. Az elkövető a termékekről az árvédelmi eszközöket eltávolította, majd az édességeket a táskájába rejtette, és fizetés nélkül távozott a helyszínről.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fotókon látható elkövető személyazonosságának a megállapítása.

"

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a felvételeken látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogadhatatlan kockázatot vállaltak

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai huszonhárom ittas, illetve egy bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év huszonkettedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Lezárt akta: nagy tételben

A Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai befejezték a nyomozást egy férfi ügyében aki két üzletbe betört Szegeden.