Elloptak egy babakocsit – felismeri őket?

2021. 03. 04., cs - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A belvárosi rendőrök keresik az elkövetőpárost.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága 01050/194/2021. bűnügyi számon lopás vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi és egy nő 2021. február 3-án 18 óra körül Budapest V. kerületében, egy Erzsébet téri játszótérről ellopott egy őrizetlenül hagyott babakocsit.  

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit és nőt felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.