Felismeri?

2023. 03. 07., k - 11:12
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A dabasi rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Dabasi Rendőrkapitányság 13030/1672/2022. bűnügyi számon folytat nyomozást egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének és más bűncselekmény gyanúja miatt egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A képeken látható 20-30 év közötti, zömök testalkatú, fehér bőrű, kerek arcú férfi 2022. december 12. és 2023. február 3-a között több járműre, nem a hozzájuk tartozó rendszámokat rakott fel, az autókat különböző üzemanyagtöltő állomáson megtankolta, majd minden esetben fizetés nélkül távozott.

 

11

A rendőrök kérik, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2896 telefonszámon, vagy a 112-es központi segélyhívón.  


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Véget ért az ötödik is

Pünkösd vasárnap a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság és az Őcsényi Polgármesteri Hivatal közös szervezésében számos közreműködővel rendezték meg a nagy sikerű V. Pünkösdi Égi Túra és Közlekedésbiztonsági Napot az őcsényi repülőtéren.

 

Őrizetben a duó

A jászberényi rendőrök őrizetbe vettek két helyi férfit, akik az elmúlt hónapokban több vagyon elleni bűncselekményt követtek el Jászberényben.

 

Betörő rendőrkézen

Makói lángosozóból lopott készpénzt egy helyi fiatal. A rendőrök gyanúsítottként kihallgatták.

 

Ivóból fogdába

Folyékony kenyere mellett bilincseltek meg szabadidős százhalombattai rendőrök egy többszörösen körözött férfit. Ruhájában ráadásul némi tudatmódosító szer is akadt.