Igazoltatást színleltek

2019. 07. 26., p - 11:14
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Rendőri intézkedésnek tüntették fel a lopást Budapest VI. kerületében, a két férfit még keresik.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1488/2019. bűnügyi számon csalás vétség gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen tettesek ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2019. július 3-án 10 óra körül egy VI. kerületi hotel bejáratánál egy férfi útbaigazítás ürügyén leszólított két turistát. Ekkor a férfi társa, aki rendőrnek adta ki magát, intézkedést színlelt velük szemben és közben ellopta a turisták pénzét.

Az elkövetőkről fényképek állnak a rendőrség rendelkezésére.

Az álrendőr 50-60 év körüli, 180 centiméter magas férfi, aki az elkövetéskor világos színű hosszú ujjú inget, kék farmernadrágot, és sötét színű cipőt, valamint napszemüveget viselt.

" "

Az útbaigazítást kérő társa 50-60 év körüli, 170-180 centiméter magas, ősz hajú kopaszodó férfi, aki az elkövetéskor világos színű hosszú ujjú inget, világosbarna nadrágot és sötét cipőt viselt.

" "

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a fényképen látható férfiakat felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

219

A borsodi rendőrök a napokban a 37-es számú főúton egy olyan gyorshajtót vontak ellenőrzés alá, aki jelentősen túllépte a sebességhatárt.

 

Rendőrkézen a kábítószer-kereskedő és a fogyasztói

A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság és a Győri Rendőrkapitányság nyomozói, valamint a Győri Rendőrőrs és a Körzeti Megbízotti Alosztály állományának összehangolt munkája eredményeként sikerült azonosítani és elfogni négy férfit és egy nőt.

 

Eltűnt Halmosi László

Az idős férfit jelenleg is keresik a szekszárdi rendőrök. Kérjük, aki látta, értesítse a rendőrséget!