Illetéktelenül használta a bankkártyát, a győri nyomozók keresik

2021. 12. 18., szo - 07:07
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az ismeretlen nő azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3282/2021. bűnügyi számon nyomozást rendelt el lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben.

A nyomozás adatai alapján, a képen látható nő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. szeptember 3-án, egy győri buszjáraton ellopott pénztárcában lévő bankkártya felhasználásával megkísérelt készpénzt felvenni egy bankautomatából.

.

A bankjegykiadó biztonsági kamerája felvételt készített a feltételezett elkövetőről.

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Hiába a futás

A rendőrök elfogták azt a sofőrt, aki igazoltatásakor kiugrott a kocsiból és meglépett. Mint kiderült, 11 külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Karóval támadt a fiú

A rendőrök azonnal elfogták azt a fiút, aki Miskolcon egy karóval ütötte le áldozatát, akitől a cipőjét, és a pénzét vette el.