Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

2022. 04. 11., h - 12:06
Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök egy Dunaújvárosban történt közúti közlekedési baleset részesének, továbbá szemtanúinak felkutatásában kérik a lakosság segítségét.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság 07030/117/2022. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétség elkövetése miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. január 26-án 7 óra 50 perckor Dunaújvárosban, a Bercsényi Miklós utca 5/A. szám előtt egy fekete színű,  ismeretlen típusú és hatósági jelzésű személygépkocsi vezetője előzési manővere során áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, és nem biztosított elsőbbséget a Szórád Márton út felől a Bocskai István utca irányába közlekedő autóbusznak. Az ismeretlen személygépjármű sofőrje szabálytalan manővere során a buszvezetőt vészfékezésre kényszerítette, melynek eredményeként a buszon utazók közül egy személy elesett és súlyos sérülést szenvedett.

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki részese, vagy tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/510-510-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Zörgött a sárhányó

Feltűnően hangos kerékpárral közlekedő férfi azonosításához kérnek segítséget a ceglédi nyomozók. A tettes egy másik bicajos táskáját lopta el.