Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

2023. 12. 07., cs - 15:51
Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A hajdúszoboszlói rendőrök egy közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják!

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztálya 09050/604/2023. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2023. december 6-án 17 óra körül egy Suzuki Swift típusú személyautó közlekedett Hajdúszoboszlón, a Bethlen utcában. A gépkocsi a Halasi Fekete Péter tér kereszteződéséhez érve a Major utca irányába kanyarodott, azonban nem adta meg az elsőbbséget egy kerékpárosnak, akit elütött. Az autó vezetője megállás és segítségnyújtás nélkül elhajtott helyszínről.

A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet vagy az esemény időpontjában menetrögzítő kamerával közlekedett a környéken jelentkezzen személyesen a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályán (Hajdúszoboszló, Rákóczi utca 4. szám), vagy telefonon a nap 24 órájában elérhető 06/30-382-6499-es telefonszámon, illetve a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Más alkatrészeket küldött

A Mátrix Projekt keretén belül egy miskolci férfival szemben folytattak büntetőeljárást a szentgotthárdi rendőrök, aki két vásárlót is átvert.

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.