Kerékpárlopás gyanúja miatt keressük

2023. 05. 25., cs - 09:17
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi osztálya 15010/1774/2023. bűnügyi számon lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A nyomozás adatai szerint egy eddig ismeretlen személyazonosságú férfi és egy nő 2023. május 2-án délután  Nyíregyházán eltulajdonítottak egy lezárt állapotban lévő kerékpárt.

A feltételezett elkövetőről képfelvétel áll rendelkezésre.

Kérjük, hogy aki a képen látható férfit és nőt felismeri, illetve jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívón. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szemtanukat keres a rendőrség

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy hivatalos személy elleni erőszak, és közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytatott eljárás ügyében.

 

Több, mint diákcsíny!

Egy felvétel került a soltvadkerti rendőrök birtokába, amin az látszódott, hogy egy fiatal fiút bántalmaztak és megaláztak a társai.

 

Lezárult a nyomozás

Egy 19 éves lány halt meg tavaly áprilisban, miután az autó, amiben utazott, busznak csapódott Csepelen. Az autó vezetője akkor is eltiltás hatálya alatt állt.

 

Késsel fenyegette volt párját

A megalapozott gyanú szerint egy jászladányi férfi az éjszaka közepén, késsel a kezében, megjelent volt párja házánál és pénzt követelt tőle. Nyomatékot adva követelésének, megöléssel fenyegette a sértettet.