Kerékpártolvajt keresünk!

2022. 09. 13., k - 11:49
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság segítségét kéri az elkövető azonosításában.

A Tatabányai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 11010/1131/2022. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt. Egy ez idáig ismeretlen férfi 2022. augusztus 19-én 16 óra és 2022. augusztus 22-én 16 óra közötti időben Tatabánya, Győri út 1. szám alatt lévő Konzum épület lépcsőfeljáró alatti kerékpár tárolóból zárral lezárt MTB márkájú kerékpárról szakszerűen leszerelte a vázat, a tartozékok és a hátsó kereket és azokat eltulajdonította.  A váz KTM márkájú, fehér színű, női vázas, mindkét kerék sárvédős, hátsó felében csomagtartó, a kormány előtt kosár volt felszerelve, elöl hátul egy-egy lámpa volt, az első villa lila színű, gyors váltós. A tárolóban maradt a kerékpárzár és a kerékpár első kereke.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

1

A rendőrség kéri, hogy aki a bűncselekménnyel vagy az elkövetővel kapcsolatosan információval rendelkezik személyesen jelenjen meg a Tatabányai Rendőrkapitányságon, vagy névtelensége megőrzése mellett hívja a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-34-517-777-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát vagy a 112 központi segélyhívó számot!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Fókuszban az ittas és bódult sofőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizennyolc ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év negyedik hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Betörők rendőrkézen

Három vendéglátó egységbe tört be egy szegedi fiatal, majd társával további három elárusító pavilont szemelt ki, értékek után kutatva. A rendőrök elfogták őket.

 

Elfogták a garázdát

Több kukát lerúgott és egy autó fényszóróját is betörte egy férfi Szegeden. Garázdaság és rongálás miatt kell felelnie.

 

Letartóztatva: hatrendbeli lopás

Egy tiszaburai lakos kábeltartó faoszlopokat vágott ki, amit a rendőrök felaprítva megtaláltak. A karcagi nyomozók több vagyon elleni bűncselekmény elkövetése miatt őrizetbe vették a férfit.

 

Ellopták?

A szombathelyi rendőrök ellopott kerékpárok jogos tulajdonosait keresik.

 

Újabb kifosztó rendőrkézen

A salgótarjáni rendőrök azonosították és elfogták azt a 32 éves férfit, aki a gyanú szerint egy idős nőt és egy férfit fosztott ki.