Keressük a tolvajt

2022. 04. 16., szo - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök segítséget kérnek a felvételen látható férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/611/2022. bűnügyi számon lopás és testi sértés vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. április 8-án hajnal fél három körül a VI. kerületben az utcán megszólított egy férfit, akitől aprót kért, majd ököllel arcon ütötte, kikapta a pénztárcát a kezéből és elfutott. Ezt követően fél órán belül három alkalommal vásárolt különböző üzletekben az ellopott bankkártyával.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bombariadóval fenyegetőt

A részeg embert nem engedték buszra szállni a XIII. kerületben, ezért fenyegette meg a közlekedési vállalatot. A budapesti rendőrök a férfi bíróság elé állítását kezdeményezik.

 

Menekült

Ceglédtől Üllőig követtek és próbáltak megállítani a rendőrök egy teherautót, amely száguldozva akarta elkerülni az intézkedést. Nekiment egy rendőrautónak is, végül egy árokba csapódott. A raktérben 20 migráns tartózkodott.