Keressük a tolvajt

2022. 04. 16., szo - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A terézvárosi rendőrök segítséget kérnek a felvételen látható férfi azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/611/2022. bűnügyi számon lopás és testi sértés vétség miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. április 8-án hajnal fél három körül a VI. kerületben az utcán megszólított egy férfit, akitől aprót kért, majd ököllel arcon ütötte, kikapta a pénztárcát a kezéből és elfutott. Ezt követően fél órán belül három alkalommal vásárolt különböző üzletekben az ellopott bankkártyával.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.