Keressük a verekedőket

2022. 10. 06., cs - 09:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Belekötöttek egy utasba a 4-es 6-os villamos megállójában és megverték a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/1598/2022. bűnügyi számon súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2022. szeptember 1-én 22 óra 50 perc körül Budapest II. kerületében, a Széll Kálmán téren szóváltásba keveredett egy utassal, akit a megállóban és a villamoson is többször megütöttek és megrugdostak. A felvételen szereplő férfiak beazonosítása eddig nem vezetett eredményre. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyeikkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Lezárt akta: Felelsz vagy mersz!

A monori rendőrök befejeztek egy 2020-as büntetőügyet, amiben a gyanú szerint tinédzserek bújtak egy kamuprofil mögé, amin keresztül pornográf felvételeket kértek a sértettől. Később közzétették az interneten.