Keressük dr. Zágony Rudolfot

2023. 08. 23., sze - 10:14
Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A pécsi rendőrök a lakosság segítségét kérik az idős férfi eltűnése kapcsán.

A Pécsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 02010-157/602/2023. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó dr. Zágony Rudolf ügyében.

A 83 éves férfi 2023. augusztus 22-én délelőtt feleségével sétált Pécsett, majd egyszer csak távozott a nő mellől, azóta életjelet nem adott magáról, ismeretlen helyen tartózkodik.  A felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre.

A férfi kb. 165-170 cm magas, normál testalkatú, kék szemű, valamint ősz haja és körszakálla van.

Utolsó ismert ruházata: khaki színű rövidnadrág, kék-fehér csíkos rövid ujjú ing, bebújós kékes-szürke cipő, fehér zokni.

A Pécsi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható férfit felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Pécsi Rendőrkapitányságon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Akár balesetet okozhattak volna

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai tizenhárom ittas, illetve két bódult sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év nyolcadik hetében.

 

Nem járt sikerrel

Nyomozás indult annak a 36 éves férfinak az ügyében, aki hamis okmánnyal próbálta elhagyni az országot.

 

Szakértelem, szorgalom, empátia

Az áldozatok védelméért, segítéséért Victima Protector díjjal tüntették ki Budai-Acsai Krisztina r. századost, a Szeghalmi Rendőrkapitányság bűnügyi fővizsgálóját.

 

Megszúrta ismerősét

A Bács-Kiskun vármegyei nyomozók pár órán belül megtalálták és őrizetbe vették a „jó barátot”.

 

Elfogták a sírrongálót

A Tamási Rendőrkapitányságon kihallgatták azt a férfit, aki a gyanú szerint 16 sírt rongált meg Nagykónyiban.

 

Rendőrök a villamosokon és a buszokon

A budapesti rendőrök több embert elfogtak, hármat előállítottak, miközben a BRFK és a BKK együttműködésének keretében ellenőrizték a 4-es, 6-os, az 1-es villamosokat és a 151-es autóbuszokat.