Keressük őket

2022. 10. 13., cs - 12:25
Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A tatabányai rendőrök a lakosság segítségét kérik a képeken látható nő és férfi azonosításához.

A Tatabányai Rendőrkapitányság a 11010/1357/2022. bűnügyi számon eljárást folytat ismeretlen tettes ellen jogtalan elsajátítás vétség gyanúja miatt.

A jelenlegi adatok szerint, a sértett 2022. szeptember 17-én 15 óra körül egy tatabányai áruház éttermében hagyta a telefonját. A biztonsági kamera felvételt készített azokról a személyekről, akik a készüléket megtalálhatták. Az ő meghallgatásuk szükséges az eljárás során.  

2

1

A Tatabányai Rendőrkapitányság várja azoknak a jelentkezését, akik felismerik a képeken látható személyeket, vagy a bűncselekménnyel, illetve annak elkövetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Bejelentés tehető a 06/34-517-777-es telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Megölte szomszédját

A bejelentést követő 30 percen belül kattant a bilincs annak a férfinak a kezén, aki Esztergomban bántalmazta ismerősét.

 

Sikeres együttműködés

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói a Múcsonyi Polgárőr Szövetség munkatársainak az információi alapján fogták el a tolvajokat.

 

Halmozta a szabálysértéseket

Az Edelényi rendőrök elállítottak, majd szabálysértési őrizetbe vettek egy sofőrt, aki érvényes hatósági engedéllyel nem rendelkező autójával, jogosítvány nélkül közlekedett.

 

Keressük Szabó Kittit

A rendőrök a lakosság segítségét kérik egy kazincbarcikai lány megtalálásához.