Ki látta? Ki segített?

2020. 12. 01., k - 11:53
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Közlekedési baleset okozóját, szemtanúit és egy segítőkész férfit keresnek a szigetszentmiklósi rendőrök.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13130/2077/2020. bűnügyi számon közúti baleset okozása vétségének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy gépkocsi sofőrje 2020. október 30-án 11 óra körül a Szigethalom, Mű úton közlekedett, amikor egy, az út szélén éppen buszmegállóhoz sétáló idős asszonyt ütött el, majd a balesetet követően a helyszínről megállás és adatainak hátrahagyása nélkül elhajtott.

Két éppen arra közlekedő gépjármű megállt és néhány gyalogosan közlekedő fiatal is az asszony segítségére sietett, akik az esemény szemtanúi voltak. Az egyik autót vezető férfi a helyi SZTK-ba vitte a balesetet szenvedett hölgyet, ahol kiderült, bal csuklója eltört.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy jelentkezzen, aki a baleset szemtanúja volt, aki segített az idős asszonynak, továbbá aki látta a balesetet és azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik. Hívják a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságot a 06-24/525-460, vagy a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység Irányítási Központját a 06-1-236-2829 telefonszámon, illetve tegyenek bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Részrehajlás nélkül

A Budapesti Rendőr-főkapitányság visszautasítja a Mérce és a Magyar Jelen állításait.

 

Fokozott rendőri jelenlét

Hétvégén Komárom-Esztergom vármegye közútjain közlekedésrendészeti ellenőrzések várhatóak.

 

Körözött autó Nagylakon

Német hatóságok által körözött autót foglaltak le Nagylak közúti határátkelőhelyen a magyar rendőrök.

 

Újabb díler rács mögött

Egy törökszentmiklósi lakost vettek őrizetbe a rendőrök, akik környékbelieket látott el illegális szerekkel.

 

Polgárőr tartotta vissza a betörőt

Nem tudott ellopni semmit, mérgében végül egy autót rongált meg. A rendőrök kiérkezéséig a dunavecsei polgárőr visszatartotta a férfit.