Ki lehet?

2022. 12. 08., cs - 14:16
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Ha tudja jelentkezzen! Lopással gyanúsítható, a ráckevei rendőrök keresik.

A Ráckevei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 13080/814/2022. bűnügyi számon folytat nyomozást lopás bűntettének gyanúja miatt.

Adataink szerint a képen látható elkövető 2022. november 30-án hajnalban egy Ráckeve, Tavasz utcán található házba tört be, onnan iratokat, ékszereket és pénzt lopott el.

A Ráckevei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható embert felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Eltűnt Szabó János

A siklósi rendőrök a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

 

A lopott kártyával fizettek

A mezőkövesdi rendőrök elfogták az a két asszonyt, akik egy bogácsi kempingből eltulajdonított bankkártyával különböző üzletekben cigarettát és élelmiszereket vásároltak.

 

Közös akciót tartottak

A Szendrői Rendőrőrs illetékességi területén a fakitermelés végzése, illetve a faanyag kereskedelmének és szállításának ellenőrzése volt a feladat.

 

Kamerát lopott, azonban látták

Egy okos kamerával a kabátja zsebében akart távozni egy szegedi üzletből egy helybeli férfi, aki azonban az áruért nem fizetett. A rendőrök elfogták.