Ki lehet Ő?

2024. 06. 20., cs - 12:14
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A Szigetszentmiklósi nyomozók az állampolgárok segítségét kérik az ismeretlen férfi azonosításához.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság a 13130/831/2024. bűnügyi számon csalás bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

1

A képen látható férfi  jogtalanul megszerzett banki adatokat felhasználva, 2024. április 14-én, a sértett számlájáról 1 millió forintot vett le.

A Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központját a 061-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöld számán, vagy a 112 központi segélyhívón.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kiszűrve

Portugál hatóságok által körözött autót szűrtek ki a forgalomból a határrendészek Csanádpalota autópálya -határátkelőhelyen.

 

Életet mentettek

Allergiás reakció miatt lett rosszul egy férfi Keszthelyen, a készenléti rendőrök segítettek neki.

 

Rendőrtábor a ringen

A létesítmény csütörtöktől működik a Formula 1 Magyar Nagydíj 2024 versenyhétvége ideje alatt Mogyoródon, a pálya melletti parkolóban.

 

Csomagtartóból a volán mögé

A rendőrök elfogták azokat a fiatalokat, akik Debrecenben több autót is megpróbáltak elkötni, azonban mindenki szerencséjére ez nem sikerült nekik.

 

Szembetalálkoztak a rendőrökkel

Két férfi szerszámokat vitt el egy oroszlányi garázsból, de a rendőrök éppen szembementek velük, és elfogták a tetteseket.

 

Keressük Horváth Tibor Eriket!

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 12 éves, miskolci gyermekotthonból eltűnt fiú ügyében.