Kifosztás gyanúja miatt keressük – felismeri?

2023. 09. 06., sze - 09:14
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A II. kerületi rendőrök keresik a felvételeken látható férfit.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága 01020/1259/2023. bűnügyi számon kifosztás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2023. július 12-én 2 óra 57 perckor a 6-os jelzésű villamos Széll Kálmán téri megállójában egy alvó férfitől mobiltelefont, személyes iratokat és pénzt lopott el. 

A rendőrség a cselekményről készült kamerafelvételek alapján keresi az eddig ismeretlen személyazonosságú elkövetőt. A képeken látható 40 év körüli férfi kb. 180 cm magas, normál testalkatú, rövid szőkésbarna hajú. A bűncselekmény elkövetésekor sötétszürke-fehér csíkos pólót, szürke hosszúnadrágot és fekete sportcipőt viselt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Alázatos munkával elért renomé

Balogh Krisztina c. r. alezredest, a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) székesfehérvári osztályvezető-helyettesét az Emberi Méltóság Védelméért Díjjal tüntették ki. A Kulturális és Innovációs Minisztérium által adományázott kitüntetéssel a bűnügyi szakember emberkereskedelem elleni küzdelemben nyújtott hosszú ideje tartó, kiemelkedő munkáját ismerték el.