Kirámolta a sportkocsit - Felismeri?

2022. 10. 01., szo - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A VI. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható nőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága 01060/1659/2022. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy nő 2022. szeptember 3-án 4 óra 59 perckor egy terézvárosi parkolóházban felhasította egy kocsi vászon tetejét, csomagtartóját felfeszítette, és ellopott mindent, amit benne talált, a kocsi forgalmi engedélyét, némi aprópénzt, belépőkártyát, egy szerszámokkal teli hátizsákot és egy motorolajat.

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható nőt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Őrizetben a tolvaj

Besurrant egy férfi Szegeden egy lakásba, ahonnan televíziót, mobiltelefonokat és laptopot is lopott. A rendőrök elfogták.