Közel másfél millió forint értékű festményt lopott – keressük

2021. 02. 07., v - 13:00
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A soroksári rendőrök a lakosság segítségét kérik az elkövető azonosításához.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság 01200/195/2021. bűnügyi számon lopás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint az ismeretlen elkövető 2021. január 27-én 10 óra és január 30-án 15 óra között az ajtót kifeszítve bejutott egy XXIII. kerületi ingatlanba, ahol a keretből kivágott, majd ellopott egy 1,4 millió forint értékű festményt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az elkövető személyazonosságával, tartózkodási helyével, az eltulajdonított festmény fellelhetőségével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.