Lopás elkövetőjét keressük

2024. 03. 11., h - 11:41
Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrség a lakosság együttműködését kéri az ismeretlen férfi azonosításához.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/4730/2023. bűnügyi számon nyomozást rendelt el lopás vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen elkövetővel szemben.

A rendelkezésre álló adatok alapján, vélhetően a képen látható férfi gyanúsítható azzal, hogy 2023. november 3-án 16 óra 30 perc körüli időben Győrben, a Csipkegyári úton lévő üzletben két pár férfi sportcipőt tulajdonított el, közel 50.000 forint értékben.

Az elkövetőről a közelben lévő biztonsági kamerák felvételt készítettek.

1

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható személyt felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámot.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Törvényt szegett

A rendőrök őrizetbe vettek egy férfit, aki több elektromos rollerben is kárt okozott, valamint kerékpárokat lopott Hódmezővásárhelyen.

 

Legyünk elővigyázatosak!

A Dombóvári Rendőrkapitányság szervezésében Csalások az online térben címmel lakossági előadást tartottak Kurdon.

 

Minek az embernek ellenség?

Az ismerősétől lopott kulccsal ment lopni annak lakására egy nő Csepelen. Az éber szomszédoknak köszönhetően a rendőrök a helyszínen elfogták.

 

Vajon kié lehet?

A zalaegerszegi rendőrök várják a képeken látható bicikli tulajdonosának jelentkezését.