Lopás miatt keressük

2021. 03. 07., v - 07:38
Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Győrben, a Pannónia utcában található garázssorról lopta el a kamerákat egy ismeretlen férfi.

A Győri Rendőrkapitányság 08010/3217/2020. bűnügyi számon lopás elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen. Az eljárás adatai szerint egy férfi 2020. augusztus 27-én 24 óra és 2020. augusztus 28-án 1 óra közötti időben Győrben, a Pannónia utca 5. szám mögötti garázssoron felszerelt, két Hikvision típusú kamerát a csatlakozókról lehúzott, a rögzítőket a falból kitépte, és a kamerákat a csavarokkal együtt ellopta.

A feltételezett elkövetőről a rendőrség kamerafelvétellel rendelkezik.

1

A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Győri Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-96-417-329-es hívószámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámát, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámot.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

A rendőröknek összejött

Az illegális meggazdagodás érdekében volt betörés, telephelyen időzés, logisztika, verítékes munkával megszerzett zsákmány, aminek csak egy részét sikerült magával vinnie. Ráadásul a rendőrök azonosították, mi több, el is fogták.

 

Bogyiszlónál ért véget az út

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőriztek egy járművet, melyben tíz illegális migránst szállított a sofőr.

 

Román embercsempész próbálkozott Tolnában

A Bátaszéki Autópálya Alosztály egyenruhásai az M9-es autóúton, Bogyiszló térségében ellenőrizték a járművet, melyben öt illegális migránst szállított a sofőr.