Lopás miatt keressük őket

2022. 04. 12., k - 09:41
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A józsefvárosi piacon táskát loptak, a VIII. kerületi rendőrök keresik az elkövetőket.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080/462/2022. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy férfi 2022. február 14-én reggel a józsefvárosi piacon kitépte egy nő kezéből a táskáját, melyben több millió forint és euró volt. A tettes beszállt a társa által vezetett DBL 2G05 lengyel forgalmi rendszámú, fekete Opel Astrába, elhajtottak.

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.

,

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyeket felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keressük a verekedőket

Belekötöttek egy utasba a 3-as villamos megállójában és verték meg a villamoson.
A BRFK a lakosság segítségét kéri egy II. kerületben történt verekedés ügyében.

 

6 fő migráns, 1 fő embercsempész elfogva

A Rétsági és a Balassagyarmati Rendőrkapitányság járőrei fogták el azt a bolgár állampolgárságú embercsempészt, aki Rétságon a rendőri jelzésre nem állt meg járművével, majd Balassagyarmaton egy áram ellátó transzformátornak ütközött.

 

Ittas sofőrök rendőrkézen

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 17 ittas sofőrt szűrtek ki a forgalomból az év 39. hetében, mielőtt még balesetet okozhattak volna.

 

Cáfolat

Valótlanul idézi a Blikk a BRFK-t.