Megállás nélkül továbbhajtott

2023. 04. 20., cs - 16:06
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A fővárosi rendőrök egy zebrán elütött lány miatt kérik a lakosság segítségét.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01170/438/2023. bűnügyi számon eljárást folytat segítségnyújtás elmulasztása vétség gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy autós 2023. április 14-én reggel a Budapest XVII. kerületében, a Pesti út 239. szám előtt lévő gyalogos-átkelőhelyen elütött egy tizenhárom éves lányt, akit a mentők kórházba szállítottak.

A baleset feltételezett okozója a helyszínről megállás nélkül továbbhajtott.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki az ismeretlen elkövető személyazonosságával, annak tartózkodási helyével, vagy a baleset körülményeivel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Közlemény

A rendőrség garázdaság gyanúja miatt folytat eljárást a szolnoki kalandparkban történt gyermekbántalmazás kapcsán.

 

A törvény elől nem lehet elbújni

Több napig bujkált a rendőrök elől Gyöngyösorosziban az a két betörő, akik napokkal korábban egy raktárépületből szerszámokat lovasítottak meg.

 

Strandolás közben jött a hívás

A telefonos csalók nem állnak le a nyári szünetben sem. Folyamatosan próbálnak hozzáférni a gyanútlan emberek bankszámláihoz Zalában is. Sajnos még mindig nagyon sokszor járnak sikerrel!

 

Nyúlcipőt húzott, de hiába

Több lopást is elkövetett a közelmúltban egy 23 éves kecskeméti férfi, aki ugyan megpróbált elfutni a rendőrök elől, de hamar utolérték. Az ellopott értékeket megtalálták a nyomozók és visszaadták a tulajdonosoknak.

 

Keressük Érsek Sándort

Az Ózdi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri egy 54 éves férfi eltünése ügyében.