Mobiltelefonokat lopott, a rendőrök keresik

2022. 11. 30., sze - 14:53
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki két mobiltelefont lopott el.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/3945/2022. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A feljelentés szerint az elkövető 2022. november 18-án délután, a Napfényfürdő Aquapolisban egy medence mellől eltulajdonított egy hátizsákot, a benne lévő két mobiltelefonnal és egyéb személyes tárgyakkal együtt. Későbbiekben az öltözőben megtalálták a hátizsákot, de a telefonokat nem. A biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.


A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható nőt felismerik, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Mentési gyakorlat

A vízirendészek a társszervek bevonásával gyakorlatoztak Tiszafüreden. A bemutató során két csónak összeütközését szimulálták a Tisza-tavon, majd a vízbe esett, úszni nem tudó ember mentését mutatták be.

 

Fél hónap alatt 51 elfogás

A BRFK akciójában 51 embert fogtak el, köztük egy emberölés bűntett kísérlete miatt körözött férfit.

 

Csapatmunkával mentettek életet

Végzetes lépésre szánta el magát egy fiatal férfi Zalaegerszegen. Civilekkel közösen sikerült megakadályozni, hogy tragédia történjen.

 

Dühében gyújtogatott, még aznap elfogták

Senkitől nem tudott cigarettát kérni, ezért felgyújtotta egy trafik zárt, műanyag ajtaját egy férfi Magyarbánhegyesen. A rendőrök hamar kiderítették, ki volt a rongáló, és vádemelést javasolnak ellene.