Mobiltelefonokat lopott, a rendőrök keresik

2022. 11. 30., sze - 14:53
Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy nő azonosításában, aki két mobiltelefont lopott el.

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/3945/2022. bűnügyi számon, lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.
A feljelentés szerint az elkövető 2022. november 18-án délután, a Napfényfürdő Aquapolisban egy medence mellől eltulajdonított egy hátizsákot, a benne lévő két mobiltelefonnal és egyéb személyes tárgyakkal együtt. Későbbiekben az öltözőben megtalálták a hátizsákot, de a telefonokat nem. A biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottról is.


A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható nőt felismerik, tartózkodási helyével vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen. A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Elfogták a bőcsi támadókat

Még aznap azonosították, majd elfogták azokat a fiatalokat, akik rátámadtak egy idős nőre bőcsi otthonában.

 

Tanúnak érkezett, „bilincsben” távozott

Meghallgatásra idéztek a Lajosmizsei Rendőrőrsre egy 37 éves helybélit, aki késve érkezett, mivel még útközben dolga akadt: ellopta egy idős asszony pénztárcáját.

 

Oda a kéjlak

A hatvani nyomozók két férfit gyanúsítanak prostitúció elősegítésével.

 

Lezárt akta: farkasszemet nézett kifosztójával

A tetőn ereszkedett le egy társasház legfelső emeltének erkélyére egy moldáv férfi, majd kifosztotta a lakásban békésen alvó párt, azonban egyikük felriadt és megzavarta a tolvajt.