Nagy értékű aranyláncot zsákmányolt

2022. 09. 25., v - 06:30
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A BRFK a lakosság segítségét kéri egy XIV. kerületben történt lopás ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága 01140/1670/2022. bűnügyi számon lopás bűntett miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

 A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2022. július 20-án 9 óra körül, Zuglóban az utcán odafutott egy 71 éves férfihoz, kitépte nyakából aranyláncát, és elmenekült vele. Az idős ember nem sérült meg.

 A feltételezett elkövetőről felvétel készült.​

 A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.​


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.

 

Őrizetben az autófeltörő

Betörte két autó ablakát és az egyikből el is vitt egy tankolókártyát, valamint több használati eszközt egy férfi Szegeden. A rendőrök őrizetbe vették a gyanúsítottat.