Nekifutott a kapcsolószekrénynek

2022. 05. 14., szo - 07:40
Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

A Miskolci Rendőrkapitányság 05010/641/2022. bűnügyi számon rongálás vétség elkövetésének gyanúja miatt indított eljárást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. február 21-énn 20 óra óra körül Miskolcon, a Városháztéren egy férfi többször nekifutott egy kapcsolószekrénynek, illetve meglökte azt, ami megdőlt. A rongálással okozott kár elérheti 500 ezer forintot.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a fényképen látható elkövető személyazonosságának a megállapítása.

rongálórongáló2

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a felvételeken látható férfival kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Keresik

A rendőrök keresik azt a sofőrt, aki kilenc külföldinek nyújtott segítséget az országhatár illegális átlépésében.

 

Láthatóan nem unták

Minden tudni és szórakozni valót belepréseltek a szigetszentmiklósi rendőrök abba a néhány órába, amíg alsós diákok figyelmét kellett lekötniük. Bóbiskoló, ásító gyermekarc nem volt, csak pirospozsgás, mosolygó és koncentráló.

 

Ivó napi művelet

Az ittas vezetők kiszűrésére szervezett, 2 órás akcióban ellenőrzött 3666 sofőr közül 27-en vették szó szerint a mai névnapot. Tizenegy járművezető bűncselekményi kategóriát fújt.