Nem adják fel

2022. 08. 27., szo - 08:04
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Továbbra is jelentős erőket mozgatva keresik Bozsik Máriát.

Huszonhat napja dolgoznak azon a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai, hogy a 2022. augusztus 1-jén reggel eltűnt, 49 éves Bozsik Máriát megtalálják.

Az azóta eltelt 3,5 hétben minden apró információmorzsát összegyűjtöttek, ötleteltek, verziókat állítottak fel. Igyekeztek minél jobban megismerni Mária személyiségét, addigi életét, kapcsolatait, körülményeit, hogy meg tudják fejteni váratlan eltűnésének okát, amely választ adhat arra, mi történt, hogyan történt, miért történt és hol lehet most.

A Pest megyei rendőrök az elmúlt 26 napban feltérképezték Mária rokonait, ismerőseit, korábbi és jelenlegi barátait, munkakörülményeit, több tucat embert kikérdeztek. Az eltűnés időpontját 10 percre (5 óra 20 perc és 5 óra 30 perc között) szűkítették, aznap reggeli mozgását gyakorlatilag percről percre, méterről méterre igyekeztek meghatározni. Mindenkit felkutattak, aki láthatta, beszélhetett vele, bármit is tudhat róla.

Ellenőrizték a környéken rendelkezésre álló közlekedési lehetőségeket (pályaudvarokat, buszállomásokat), de a légi közlekedés esetleges igénybe vételének kontrollja sem maradt el. Az összes olyan térfigyelő kamerafelvételt végig nézték és elemezték, amelytől eredményt reméltek, e mellett közel 30 jármű mozgását is ellenőrizték.

Eddig két olyan bejelentés érkezett, amely arról szólt, Máriát látni vélték Tolna, illetve Fejér megyében. A rendőrök mindkét jelzést végig talpalták, de ottjártát alátámasztó, megtalálását előre mozdító adathoz nem jutottak.

Az adatok összegyűjtése okán a rendőrök szolgálati gépkocsikkal eddig több ezer kilométert utaztak, a beszerzett információk elemzése továbbra sem utal bűncselekményre.

Otthonának közvetlen környezetét - személykereső kutyákkal - már az eltűnés bejelentését követően átvizsgálták, sajnos eredménytelenül.

A Pest megyei rendőrök újabb terepkutatást hajtottak végre 2022. augusztus 24-én az inárcsi ház térségében. A létszámot és az átvizsgálandó területet is bővítették, a 100 hektáros, erdős terület átkutatásában 46 fő civil-, és egyenruhás rendőr, erdész, polgárőr, valamint a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is rész vettek, órákon át rótták a kilométereket, de nem jártak eredménnyel.

1

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság továbbra is kéri, akik látták Bozsik Máriát, tudnak hollétéről, hívják a 112-t!


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Ramóna és Rambo

Kapcsolatuk újkeletű, de az összhang már most teljes, és a korkülönbség sem zavaró tényező. Szerelem volt első látásra.

 

Több szabályt nem is sérthetett volna meg

A budapesti rendőrök őrizetbe vettek egy gépkocsivezetőt, aki ittasan, bedrogozva, jogosítvány nélkül, eltiltás hatálya alatt vezetett, amikor a piros lámpánál egy kereszteződésbe hajtva balesetet okozott Óbudán, majd elhagyta a helyszínt.

 

Nyílt napot tartottak Kiskunhalason

Középiskolásokat fogadtak a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság és a Készenléti Rendőrség munkatársai, akik különféle bemutatókkal várták a fiatalokat. A diákok közelebbről is megismerkedhettek a rendőri hivatás sokszínűségével.