Rablás elkövetőit keressük

2022. 03. 10., cs - 10:53
Budapesti Rendőr-főkapitányság

Két ismeretlen férfi egy mobiltelefon miatt fenyegette meg a sértettet.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01200/311/2022. bűnügyi számon rablás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint két férfi 2022. február 28-án 23 óra 40 perc és 23 óra 50 perc között Budapest XXIII. kerületében, a Külső Vörösmarty utcában késsel megfenyegetett egy gyalogost. A sértett a fenyegetés hatására átadta a telefonját az elkövetőknek, akik ezután elfutottak. Az eset során senki nem sérült meg. 

A feltételezett elkövetőkről felvétel készült.A felvételen az látható, hogy a két elkövető közrefogja a sértettet és úgy kísérik. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható két férfit felismeri, személyazonosságukkal, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kábítószer-kereskedelem a gyanú

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves győri férfit vettek őrizetbe, és kezdeményezték a letartóztatását.

 

Keressük Taszári Kornélt

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a 14 éves Taszári Kornél megtalálása érdekében.

 

Letartóztatásban+felhívás!

Az érdi rendőrök két nap alatt azonosították és elfogták azt a fiatalt, aki két tizenévestől vette el a pénzét és fejhallgatóját. A rendőrség további sértettet keres.

 

Rács mögött a tatabányai rablók

Az elkövetők egy telefont és némi készpénzt vettek el egy utcán élő férfitól, akit előtte súlyosan bántalmaztak. A nyomozók kihallgatták és őrizetbe vették a fiatalokat.

 

Rács mögött

A váci kollégák őrizetbe vették, a bíróság letartóztatta azt a 30 éves helyi férfit, akivel több bűncselekmény –rongálás, kapcsolati erőszak, súlyos testi sértés- megalapozott gyanúját közölték.