Rongálás elkövetőjét keressük

2022. 03. 13., v - 07:50
Budapesti Rendőr-főkapitányság

A rendőrség kéri a lakosság segítségét a VIII. kerületben tönkretett kocsi ügyében.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága 01080/267/2022. bűnügyi számon rongálás bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint valaki 2022. január 25-ére virradóra Budapest VIII. kerületében, egy Kerepesi úti ház belső parkolójában álló személygépkocsi négy kerekét kiszúrta, illetve maró hatású vegyi anyaggal bekente a kocsi összes karosszériaelemét. Az okozott kár több millió forint.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Célzott sebességmérés

A Pécs és Szigetvár közötti útszakaszon ellenőrizték a gyorshajtást a rendőrök, emellett több más jellegű szabályszegés is felmerült.

 

Nincs tovább

Szombathelyen, a 86-os számú főúton fogták el a migránsokat szállító magyar embercsempészt.

 

Alkohol-lista: sör, bor, vodka, pezsgő

Sört, bort, vodkát, viszkit, pezsgőt is elloptak egy tiszakeszi portáról azok a férfiak, akiket a helyi körzeti megbízottak azonosítottak, majd elfogtak. Egy eltulajdonított gyűrű pedig az egyik tolvaj alsónadrágjából került elő.