Rongálás miatt nyomoz a Gárdonyi Rendőrkapitányság

2022. 10. 18., k - 12:14
Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság 07060/733/2022. bűnügyi számon nagyobb kárt okozó rongálás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást tettessel személlyel szemben.

A nyomozás adatai szerint egy ismeretlen férfi 2022. július 9-én 21 óra 29 perckor Martonvásáron, a vasútállomás peronján lévő jegykiadó automatát és annak kameráját purhab és festékszóró használatával megrongálta.

A feltételezett elkövetőről kamerafelvétel készült.

A Gárdonyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Gárdonyi  Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/355-003-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Segítségüket előre is köszönjük!

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Helikopter az M5-ös sztráda felett

Motoros rendőrök és szolgálati helikopter bevonásával folytatta a fokozott ellenőrzést a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság az M5-ös autópályán.

 

Lezárták: 13 balhé lett a vége

Jelenleg is letartóztatásban van az a 20 éves fiatal, akit a bajai rendőrök még májusban vettek őrizetbe tucatnyi lopás miatt. Most befejezték az ügy vizsgálatát, és vádemelést javasolnak a gyanúsított ellen.

 

Sikeres ellenőrzést tartottak a rendőrök

A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság 2023. szeptember 28-án délelőtt az illegális migráció és az ahhoz kapcsolódó más jogellenes cselekmények felfedése érdekében nagyszabású összehangolt akciót hajtott végre.

 

Lopás miatt keressük

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik annak a nőnek az azonosításában, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy szegedi üzletben napszemüveget lopott.