Segítségnyújtás nélkül elhagyta a helyszínt

2022. 10. 11., k - 09:03
Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság

A nyíregyházi rendőrök várják az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről információval rendelkeznek.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 15010/3884/2022. bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást ismeretlen tettes ellen.

Egy ezidáig ismeretlen járművezető 2022. szeptember 30-án 16 óra 20 perc körül az általa vezetett ismeretlen forgalmi rendszámú, kék színű feltehetően Nissan típusú személygépkocsival közlekedett Nyíregyházán a Kemecsei úton a Sóstói út irányába. Az ismeretlen járművezető a Kemecsei út 14. szám előtti egyenes útszakaszon áttért a szemközti sávba, ahol a vele szembe szabályosan közlekedő személygépkocsi bal oldali visszapillantó tükrét letörte. A baleset következtében a letört tükör darabjai a nyitott ablakon keresztül nekicsapódott vétlen járművezetőnek, aki könnyű sérülést szenvedett.  A balesetet követően az ismeretlen járművezető a helyszínt megállás, és a tőle elvárható segítségnyújtás nélkül elhagyta.

A rendőrség várja az ismeretlen járművezetőnek, valamint azoknak a jelentkezését, akik a baleset körülményeiről, illetve a jármű vezetőjének személyével kapcsolatban bármilyen információval rendelkeznek. Jelentkezni lehet a Nyíregyházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán személyesen, telefonon a 06-42-524-600 hívószámon, vagy a 112-es központi segélyhívó számon. Névtelensége megőrzése mellett a nap 24 órájában az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán is bejelentést tehet.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Kristálydílerek

A zuglói rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított páron ütöttek rajta. A lakásukon talált drog mellett rengeteg pénzt, két autót és tizenegy mobiltelefont is lefoglaltak.

 

Kik lehetnek?

Tolvajok azonosításához kérnek segítségét a budaörsi rendőrök.

 

A dobogó mindhárom fokából jutott

Egyéniben első és harmadik, míg csapatban második helyen végzett a Tolna vármegyei különítmény a BM Országos Terepfutó Bajnokságon.

 

Őket körözzük

A ferihegyi gyorsforgalmi úton két halálos áldozatot követelő közlekedési baleset kapcsán a BRFK hét nepáli állampolgár ellen adott ki elfogatóparancsot.