Segítsen azonosítani!

2022. 08. 03., sze - 07:31
Pest Megyei Rendőr-főkapitányság

Embercsempészéssel gyanúsítható.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya a 13000/886/2022. bűnügyi számon embercsempészés bűntettének gyanúja miatt folytat nyomozást egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A képen látható férfi egy magyar rendszámú személygépkocsival 15 külföldinek nyújtott segítséget az államhatár átlépésében - a gyanú szerint. A járművel 2022. augusztus 2-án délelőtt megállt egy dabasi telephelyen, majd elmenekült.

A gépkocsiból 15 külföldi szállt ki, majd a közeli erdőbe szaladtak. Nem sokkal később egy Pest megyei kutyás rendőr megtalálta őket. A magukat szír állampolgárnak valló emberek magyarországi tartózkodásuk jogszerűségét hitelt érdemlően nem tudták igazolni, a rendőrök elfogták és előállították, majd meghallgatásukat követően, a hatályos magyar jogszabályok alapján visszakísérték őket az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

1

Az embercsempészéssel gyanúsítható, kb. 170 cm magas, vékony testalkatú, fekete hajú, fekete pólót és piros bermudanadrágot viselő férfi azonosításához és felkutatásához van szükség állampolgári segítségre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy aki a felvételeken látható férfit felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, illetve tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 107 segélyhívón.

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Szúrással ért véget egy vita Csepelen

A fővárosi rendőrök öt embert állítottak elő. Közülük kettő is kést vett elő. Egyikőjük egy férfit, míg a másik, annak kutyáját szúrta meg.

 

Lezárt akta: rendőrök fékezték meg

A monori vizsgálók átadták az ügyészségnek annak a tavaly augusztusi ügynek az iratait, amelynek jelenleg is fogva tartott gyanúsítottja magából kikelve fenyegette családtagjait, tört-zúzott – az egyenruhások parancsoltak neki álljt.

 

Uszodában lopott - keressük

A kecskeméti rendőrök a lakosság segítségét kérik a lopással gyanúsítható férfi megtalálása érdekében.

 

Felismeri őket?

Elektromos rollert loptak egy kőbányai bevásárlóközpontból, a X. kerületi rendőrök keresik a felvételen látható személyeket.