Segítsen megtalálni!

2022. 08. 04., cs - 09:59
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Rendőrök, polgárőrök, kutyás mentők kutatnak napok óta egy eltűnt asszony után.

A Dabasi Rendőrkapitányság 13030-157/114/2022. számon körözési eljárást folytat Bozsik Mária eltűnése miatt.

1

A jelenlegi adatok szerint a 49 éves asszony 2022. augusztus 1-jén kora reggel indult el Inárcs, Bajcsy-Zsilinszky úti otthonából fővárosi munkahelyére, ahová nem érkezett meg. Azóta életjelet nem adott magáról, tartózkodási helye ismeretlen. A nő 167 centiméter magas, dús, barna hajú, zöld szemű. Eltűnésekor sötétkék farmernadrágot, kockás, hosszú kardigánt és sportcipőt viselt.

A Dabasi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bozsik Máriát felismeri, jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1/236-2895 telefonszámon, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80/555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívó számon.


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Halmozta a közlekedési jogsértéseket

A Kalocsai Rendőrkapitányság egyenruhásai őrizetbe vettek egy 21 éves fajszi férfit, aki ittasan, az eltiltás hatálya alatt úgy vezetett, hogy cserbenhagyás – és egy korábbi ittas vezetés – miatt büntetőeljárás volt folyamatban ellene.

 

Forró nyomon

Egy órán belül elfogták a dorogi rendőrök azt a férfit, aki egy tokodi családi házba akart betörni.

 

Teljes útlezárás az M43-as autópályán

Pályakarbantartási munkálatok és műszaki mentés miatt teljes szélességében lezárták az M43-as autópálya Makó felé vezető oldalát Maroslele közelében, ahol tegnap halálos baleset történt.

 

Meglopta a munkatársát

A férfi és ismerőse közel 1,5 millió forint készpénzt és arany ékszert lopott. A debreceni rendőrök befejezték a nyomozást.

 

Lecserélte a rendszámtáblát

A debreceni nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként a 40 éves férfit.