Szemtanúkat keresünk

2023. 05. 25., cs - 13:43
Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Törökbálinton ütközött május elején egy motoros személyautóval. Ha látta a balesetet, jelentkezzen!

Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 13110/876/23. bűnügyi számon halálos baleset okozása miatt folytat büntetőeljárást.

Adataink szerint egy 43 éves szegedi férfi 2023. május 5-én délután a Törökbálint, Bajcsy-Zsilinszky utcában -az út szélén- parkolt, majd a bal oldali sávba szándékozott áthaladni. A sofőr -feltehetően figyelmetlensége miatt-, nem adott elsőbbséget egy éppen arra közlekedő motorosnak és összeütköztek.

A balesteben súlyosan megsérült 52 éves férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, azonban nem sokkal később elhunyt.

Az érdi rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, azzal kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú 06-80-555-111 zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

 

 


Kapcsolódó oldalak

Hírfolyam

 

Rendőrkézen az éjszakai rongálók

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai néhány órán belül beazonosították és elfogták azt a két fiatalt, akik festékszóró spray-vel összefirkáltak több gépjárművet, ingatlant, villanyoszlopot és közterületi burkolatot a hétvégén Szeremlén.

 

Szemtanúkat keresünk!

Kérjük, segítsenek az történtek tisztázásában a Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának!

 

Rendőrkézen a betörő

Szerszámgépeket lopott egy felújítás alatt álló ingatlanból egy férfi Szentesen. A rendőrök rövid időn belül elfogták.